A happy day

Hejsan allihopa!

Nu har ni inte blivit uppdaterade om vad som händer i mitt liv de senaste dagarna. Men jag kan dra en sammanfattning som lyder att det känns toppen just nu. Ja, livet nästan leker.
Var hos frissan i tisdags. Det blev klippning och färgning. Färgningen blev jag väldigt nöjd med, men håret blev väldigt mycket kortare av klippningen eftersomdet behövdes. Min period där jag var plattångsberoende har tyvärr satt sina spår... Så jag känner inte riktigt igen mig själv just nu. Men det var iallafall det bästa för mitt hår.
Om vi lämnar mig själv utséendemässigt så mår jag great. Fick tillbaka en hemkunskapsinlämning idag. MVG. Mycket stolt över mig själv. Maten går det galant med. Äter som en häst (nästan) och känner mig både starkare och lyckligare. Skulle önska att jag kunde skriva med finare där oxå, men jag är inte riktigt där än.

Idag så har jag varit på Kulturama och haft intagningsprov. Jag var supernervös och hela natten innan har jag legat och drömt en massa mardrömmar...
Men det kändes faktiskt bra! Okej, jag kan inte säga att det var bra. Det kanske var skitdåligt, men det struntar jag i. För jag kände verkligen hur jag gjorde mitt bästa. Gav mitt allt. Jag är nöjd med min prestation och jag skulle vilja säga att jag inte kunde ha gjort det bättre. Inte iallafall om man tänker i mitt tillstånd jag är just nu.
Så jag avslutar detta inlägg med o säga att jag är stolt över mig själv. Jävligt stolt.


En bild på mitt korta hår!

// Elina.



Att vilja förändra. Att kunna förändra. Att förändra.

Ännu en härlig dag idag som till största delen av tiden har tillbringats i ett stall.

Jag vaknade vid 08.00. Vaknade med panik. Kom ihåg att jag hade ätit 1/2 burk Ben & Jerry's igår och fick helt plötsligt paniktankar om hur jag skulle bli av med alla dessa kalorier jag fått i mig.
Precis innan jag var påväg till pappas jobb för o tokspringa på ett löparband så hann jag stoppa mig själv. Jag skulle ju inte hålla på såhär. Jag behövde rensa tankarna så istället blev det en timmes härlig promenad i den skinande solen med Leona Lewis i öronen. Det var otroligt skönt och frukost åt jag med gott samvete när jag kom hem. Efter de två mackorna blev det en tripp hem till mamma för att hämta ridkläder. Ja, jag föjde nämligen med Sanna till stallet idag. Hon hade fixat så jag kunde rida en häst vid namn Kask idag, så det blev en härlig ridtur med Sanna.


Kask!


Sanna och moi!

Ja, det var sjukt härligt att sitta på en häst igen. Jag har saknat det så mycket.
Eller rättare sagt, jag saknar det. Det livet, hästlivet.

Nu sitter jag här och funderar på att krypa ner under täcket snart. Ikväll så blev det lite nyttigare än igår.
Slängde ihop en fruktsallad med äpple, papaya och blodapelsin som pappa och jag åt.
Imorgonkväll blir det Jespertime!





Mitt nya liv går ju utmärkt. Eller tycker ni inte det? Nu kan jag äta normalt utan dålig samvete! Jag ska iallafall fortsätta att äta det jag är sugen på. Livet blir så mycket lättare då. Om en månad ska min rumpa fylla ut de där jeansen på Gina Tricot, och fram tills dess ska jag äta det jag är sugen på. Och då menar jag inte att jag ska slänga i mig en Ben & Jerry's varje kväll, utan då menar jag att istället för rågbröd, innehållande 55 kcal få äta ett normalt bröd. Att glömma dessa siffror, för de betyder ingenting för mig längre. Jag ska inte äta efter siffror. Jag ska äta efter mitt sug, för det är de jag blir lycklig av. Det är det som gör både min kropp och själ lycklig. Det gör min insida välmående som oxå kommer skina igenom min utsida som kommer plocka fram den där livsgnistan i mina ögon igen. Så istället för att äta 1/2 portion havregrynsgröt imorgon så ska jag äta en skål med fil och flingor för det är så sjukt mycket godare än den där gamla gröten. Havregrynsgröten innehåller 50 kcal och hur många kalorier en skål med fil och flingor innehåller har jag ingen aning om.
Och vet ni? Det skiter jag fullständigt i.



// Elina.



Jag är så otroligt lycklig

Hej!

Vilken f*cking bästaste underbaraste dag det har varit!
Dagen började med att jag inte kände mig ett dugg sugen på min fiberhavregrynsgröt när jag vaknade imorse. Utan jag har nu bestämt mig att äta ALLT som jag är sugen på. Jag kommer garanterat få ett mycket lyckligare liv då. Så nyttogröten fick slänga sig i väggen och istället blev det en hääärlig skål med fil, nötter och torkade bär och fibergryn. Det gjorde mig lycklig.
Sen så åkte jag in till stan med min finaste, underbaraste moster Maddis. Vi var på bio, fikade och kollade i affärer. Vi skrattade och diskuterade. Och nu känner jag att jag för första gången verkligen har bestämt mig. NU ska jag vända detta. Från och med NU ska jag äta allt jag är sugen på för jag behöver det, min kropp behöver det. Och hur kommer det sig att jag har insett det först nu undrar ni.
Och då kan jag bara säga att stå inne på Gina Tricot och prova ett par jeans i minsta storleken som rumpan inte fyller ut...det är inte kul, det är inte fint.

Kan påpeka att snart ska jag äta middag men sen står en Ben & Jerry's och väntar på mig som jag är värd. Och som framförallt min kropp är värd efter allt den har fått gå igenom.
Jag måste helt enkelt acceptera att min kropp är fin som den är naturlig, den vill inte vara såhär smal.

Livet känns en gnutta lättare nu. Någonting släppte från mina axlar idag.


December 2009                                                  Mars 2010

// Elina




En dag med Zaaniish!

Idag har jag varit med finaste Sanna! Vi har tagit det lugnt, kollat på film och gjort ansiktsmasker!

Visst blev vi fina?



// Elina.

RSS 2.0