9E

De senaste dagarna har jag träffat många från min gamla klass påväg till skolan. Jag saknar dem väldigt mycket. Även fast jag har det bra nu så tänker jag ofta tillbaka och minns min underbara fina gamla klass.



I miss you


// Elina.


Mycket på G

Hej bloggen!

Det var ett tag sedan. Förlåt mig. Veckorna rullar på. Idag är det fredag och om en vecka så åker jag hem till min pojkvän i Småland! Jag längtar så att jag håller på o dö. Ska verkligen bli skönt att få lämna gamla Rotebro ett tag.



Nu sitter jag på datakunskapen i skolan. vi slutar efter denna lektion, eftersom resten av lektionerna för dagen är inställda. Så vid 10.30 drar jag hem till min mamma som är ledig idag och slappar lite till klockan 4 då det blir lite träning. Sen ikväll så ska vi ha en sleepover hos Maria. det ser jag fram emot! Jag saknar alla såå!



// Elina.

Packa kondomer-dag

Hej!

Min tisdag idag har sett okej ut. Som alla andra dagar antar jag.
På svenskan idag så hade jag en redovisning för klassen omen bok som jag läst. Var sjukt nervös, men efteråtvar jag så himla stolt över mig själv. Mitt på en rast så hör pappa av sig och undrar om jag kan jobba lite efter skolan några dagar för de behöver verkligen hjälp. Problemet är bara att jag slutar så pass sent så jag inte skulle hinna jobba efter skolan, så vi kommer fram till att pappa kör hem jobbet till mig så jag får jobba hemmifrån. Och det är de jag har gjort ikväll. Suttit och packat ihop kondomer och broschyrer i små gulliga neccessärer i två timmar.



Imorgon ska jag fortsätta och jobba.Vad görman inte för pengar liksom?! Men jag måste även plugga matte också, eftersom vi har matteprov på torsdag.
Såhär såg jag ut idag förresten:



Hoppas att ni har haft en harmonisk tisdag.

// Elina.




Min födelsedag idag!

Ja, idag blev jag 16 år! ÄNTLIGEN!

Jag har haft en mycket bra dag och jag sitter här och är jätteglad. Har fått en massa gratulationer och jag känner mig så otroligt uppskattad. Tack så jättemycket alla underbara människor!

Jag var så glad så jag hade lust och sjunga, och det hela slutade med att jag spelade in en cover.
Här är den!



Haha det är lite komiskt. Om ni undrar varför jag sneglar ner hela tiden så är det nämligen för att jag inte kunde texten och den stod på min data. Så nu fick ni svar på det om ni undrade. Och det är även därför jag sjunger fel text ibland.
Min röst låter oxå skarp o konstig på vissa ställen, men jag vet exakt vad problemet är och jag jobbar på det för fullt varje dag för att finslipa rösten :) Man kan jämföra det med att jag själv känner att jag sjöng bra i åttan och att varenda ton var så lätt. Men nu plötsligt så känns de jättesvåra på mig, men det e för att min röst har förändrats sen åttan...och det är som att jag då måste finslipa till den igen =)
Observera dock att jag inte sjunger en Leona-låt denna gång!

Hoppas ni har haft en bra dag.

// Elina.


Lördagen den 13 november

Hejsan!

Nu har jag varit dålig på o blogga igen. Fy Elina.
Imorgon fyller jag år! Wiihoo! Jag hoppas på lite pengar för jag är verkligen i dödsbehov av det.
Men ja, på tal om födelsedagar, idag fyller min underbara pojkvän Robin år. Jag saknar honom jättemycket även fast det bara var en vecka sedan vi sågs. Men ja, det är jobbigt med distansförhållanden, det ska gudarna veta.

Denna veckan har annars varit lugnt, igår så tränade jag på pappas jobb efter skolan. Får se till att komma igång med det igen varje onsdag och fredag. Hinner inte någon annan dag eftersom jag slutar så himla sent från skolan och har lång resväg hem.

Här kommer lite bilder från gårdagen.







// Elina.


Världens mest finaste låt




Paranormal Activity 2

Ja! Nu börjar jag blogga igen!
Hur ser mitt liv ut just nu?
Jo, just nu ser det hyffsat ljust ut. Har höstlov denna vecka och min pojkvän e här uppe i Stockholm. Min vecka har verkligen varit fullspäckad hitills. I måndags så var jag med Robin, igår så shoppade jag med Carro och en kompis till henne och idag så har Carro varit här och det e hon fortfarande. Vi förbereder oss inför ikväll då vi ska på bio med Carro, Robin och hans kompis. Vi ska först äta middag på Vapiano och sen se Paranormal Activity 2. Haha, jag är verkligen jätterädd inför att se den. Jag har hört att den ska vara jätteläskig! Hjälp.



Aja, det lär säkert bli en väldigt lyckad kväll ändå =)
Nu ska Carro och jag sitta och ha tråkigt i två timmar tills tåget går klockan 18.32.

Hoppas ni får en bra kväll allihopa!

// Elina.




RSS 2.0